Drink responsibly... but drink!

Pravda vodka

Milyen alapelvek mentén éli mindennapjait a Pravda?

Hat nagyon fontos alappillére van a cégnek ami magába foglalja az alapanyagot, a technológiát és mindent. De mik is ezek az alapelvek?

1.      Természetes összetevők használata

Ezek között találjuk a késői aratású rozst, amit a Wielkopolska régióban termesztenek és egy rendkívül különleges, selymes és egyedülálló ízvilággal rendelkezik.

2.      Víz a lengyel hegyekből

A Kárpátok vonulataiból fakad a forrás, aminek a kristálytiszta vizét használják. Maga a forrás egyébként egy természetvédelmi területen fakad, a Beskid Slaski régióban. Egy nagyon speciális tartályban szállítják a lepárlóba, hogy a legmagasabb minőséget és tisztaságot megőrizzék.

3.      Tapasztalat

Már a kezdetek óta a lengyel nemesség itala volt, így bátran kijelenthetjük, hogy tapasztalati úton is az egyik legnemesebb vodka ami a piacon helyet kap.

4.      A lepárlásnak a hagyománya

Egy hat lépcsőn lepárlási folyamaton megy keresztül a termék, mire eléri a végső ízvilágot, ettől nyeri el a tiszta és mély ízeit.

5.      Egy eredeti és azóta változatlan recept

1743 óta készítik a vodkát, melynek titkos receptje, generációról generációra vándorol, hogy a titok -titok maradjon és a minőség változatlanul magas lehessen. Ez a hitvallás egyik fő eleme.

6.      A legmodernebb technológia és tudás

Nagyon hosszan és lassan történik a szűrése a vodkának, egy teljesen steril és aktív szénen keresztül, hogy egy végső tökéletes tisztaságot és lágyságot elérjék.