Drink responsibly... but drink!

Rólunk

A Mr. Alkohol története

Cégünk az egyediséget és a különlegességet tűzte ki célul már a kezdetektől. Egy olyan webshop létrehozására törekszünk, amely fiatalos, lendületes és a kor szellemét maximálisan szem előtt tartja. Ezzel a szemlélettel töltjük meg felületeinket újabb és újabb tartalmakkal, legyen szó a webshopról, vagy a social média felületeinkről. A jó hangulat, a pozitív kisugárzás elengedhetetlen része a tevékenységünknek. Igyekszünk folyamatosan nyomon követni a világban zajló eseményeket (úgy a sport, mint a kultúra területén), ünnepelni a szakmánkhoz kapcsolódó nemzetközi napokat (Rum nap, Gin nap stb.), vagy megemlékezni a fontos hazai és nemzetközi dátumokról (augusztus 20., július 4., Halloween, Valentin nap stb.).

Utunk és munkánk során segítségünkre van Csuja Imre Jászai Mari díjas színművész, aki cégünk márkanagykövete, folyamatosan inspirál bennünket, aki személyiségével és mérhetetlenül gazdag élettapasztalatával mindannyiunk számára példakép. Ha szeretnénk Ő Csoki bácsi, vagy Bala a Valami Amerikából, de legfőképp Ő Csuja Imre Az Ember, akire felnézünk.

Mi is a célunk?

Ezt a kérdéskört két irányból közelítenénk meg. Az egyik a beszállítói oldal, ahol amellett, hogy minél szorosabb, jobb és előre mutatóbb viszonyt igyekszünk kialakítani partnereinkkel, cégünk is igyekszik a külföldi piacokon fellelhető minőségi, különleges, prémium vagy éppen exkluzív termékeket beszerezni és a vendégkörünk számára a lehető legjobb áron elérhetővé tenni.

A másik oldal pedig a vásárlói oldal. Filozófiánk, hogy minden vásárlónkat úgy kell kezelni, mint egy törzsvásárlót, hiszen mindig mindenki volt egyszer egy első vásárló. Törzsvásárlói pontrendszerünk is úgy lett kialakítva, hogy mindenki élvezhesse az előnyeit, de természetesen, aki többet vásárol nálunk az több pontot is tud gyűjteni és így a nap végén nagyobb kedvezményben részesül. Igyekszünk minden esetben a megoldásra törekedni és a lehető legmagasabb minőségben kiszolgálni vásárlóink igényét. Természetesen fontos számunkra a szakmaiság is, így kollégáinkat is folyamatosan igyekszünk trenírozni, hogy minél teljesebben tudjunk a kérdéseitekre válaszolni. Az italok világa végeláthatatlan, de éppen ez adja számunkra is a szépségét.

Honnan is vagyunk mi?

A Mr. Alkoholnak egy erős alapokon nyugvó vidéki nagykereskedő cég adja a bázist, mely sok előnnyel bír. Természetesen azt hamar felismertük, hogy Budapesten is kell lennie, így 2021 augusztusában megnyitottuk a budapesti boltunkat, ahol a többihez hasonlóan igyekszünk vásárlóinkat minél magasabb színvonalon kiszolgálni.

Azért is örülünk a boltoknak, mert lehetőséget ad nekünk is a személyes találkozásra a vásárlóinkkal! A személyes átvételi lehetőség tovább szélesíti azon szolgáltatások körét, amikkel igyekszünk még kényelmesebbé és még könnyebbé tenni vásárlóink számára a termékek elérését. Reméljük, hamarosan vendégként üdvözölhetünk téged valamelyik boltban.

Miért minket válassz?

Kedves és szakértő csapatunkkal mindig a legjobb megoldás megtalálására törekszünk, mellyel maximálisan ki tudjuk szolgálni vásárlóink igényeit. Folyamatosan bővítjük a portfóliónkat és a személyesség jegyében többször hoztunk már be külföldről egy vásárlónk által keresett terméket az Ő megkeresésére. Reméljük hamarosan téged is törzsvásárlóként és hírlevél feliratkozóként köszönthetünk, hogy első kézből értesülhess újdonságainkról és aktuális kedvezményeinkről, valamint élvezhesd a törzsvásárlói pontrendszer nyújtotta előnyöket!

Rólunk írták

Nyűgözd le a locsolókat: különleges vendégváró italok a húsvéti asztalon

Mr. Alkohol Budapesten: A tudatos és minőségi alkoholfogyasztás – akár alkoholmentesen is (x)

Megnyitotta első drink shop üzletét Budapesten a Mr. Alkohol webáruház

A dél-afrikai ginkülönlegességtől a barbadosi rumig – Megnéztük a Mr. Alkoholt

Alkoholfogyasztás stílusosan – Egy üzlet, ahol a minőség fontosabb a mennyiségnél

Halloween-lázban égsz? Ezekkel az italokkal autentikussá varázsolhatod a partit!

Üdvözlettel,

A Mr. Alkohol csapata