Drink responsibly... but drink!

Bor, pezsgő

A borok és pezsgők kategóriája az italok között az egyik legkedveltebb és legtöbbett fogyasztott kategória. Számtalan tétel közül választhatunk, attól függően, hogy milyen preferenciáink vannak, milyen alkalomra választunk italt. 

A Mr.Alkohol kínálatában széles körben megtalálhatóak vörös, fehér, illetve rosé borok, melyek származásukat tekintve hazai borként érkezhetnek Magyarország legnépszerűbb borvidékeiről - Balton-felvidék, Eger, Nagy Somló, Mór, Tokaj - vagy képviselhetik a külföldi borok egyre szélesedő kínálatát is. A borok esetén külön kategóriát képviselnek a desszertborok, melyek kiváló élményt nyújtanak, ha valami édesebbre vágynánk.

A pezsgő egy elegáns és ünnepi italkategória, amely a borok világában különleges helyet foglal el. A pezsgőt kettős erjesztéssel készítik, ami a jellegzetes buborékokat eredményezi. A francia Champagne kizárólag a Champagne régióban készülhet, míg az olasz Prosecco főként Veneto régióból származik és ízét tekintve könnyedebb, gyümölcsösebb és frissebb, mint a francia Champagne.

Szűrés