Karrier     Drinkshops     Viszonteladóknak     Szállítás     Rólunk     Blog     Brandshop

Drink responsibly, but drink!

Blog

2004-et írunk amikor a vodkáról először lehet hallani. Kazahsztánban egy különlegesen eljárással kezdték el készíteni a vodkát és egy nagyon selymes, igazán egyedi, letisztult italt kezdtek el forgalomba hozni. Már a kezdetek idején búza volt az alapja és használták az ötszörös desztillációs folyamatot is, amitől a letisztultságát kapja.

Ez egy valóra vált álom mondhatnánk. 2020 ősze óta sok víz lefolyt a Bodrog folyón, így sok rangos elismerés és szakmai megbecsülés érkezett a Sevenhills lepárló portájára is. De mi is Bodrogkisfalud kincse?

A Don Papa népszerűségét édeskés, ugyanakkor kicsit földes ízvilágának köszönheti. Igazán magával ragadó ital, amely önmagában, vagy koktélban fogyasztva is kitűnő választás.

A Café Frei egy igazán ínyenc és különleges utazás a kávék világában. Két barátnak a ötletéből indult és mára egy népszerű brand lett Magyarországon, amit érdemes megkóstolni, mert nagyon komoly minőséget képvisel.

Franciaország egyik leghíresebb vodkája, mely gluténmentes és rendkívül lágy. Hosszú generációk adják kézről kézre a tudást és a tradíciót, annak érdekében, hogy mindenki szeresse és értékelje ezt a különleges vodkát.
Egy gin, amely a vanília fővárosának ízeit hozza el nekünk.
A hamisítatlan görög párlat, melyet a forradalom és szabadságharc évében született úriember Spyros Metaxa talált ki és jutatott el a világhírnévre.
Kóstoltad már Japán egyik első ginjét? Egy igazi kuriózum, melynek 3 muskétás társa remekül megmutatja a Felkelő Nap országának különleges ízeit.
Kicsit rum, kicsit „pálinka”, de mindenképpen egy rendkívül izgalmas ízvilág Brazíliából. A nyár frissítő ízét rejti, érdemes kipróbálni.
Fiatalság, elhivatottság, tökéletességre törekvés jellemzi a GONG márkát, akik a pálinkájuk mellett, már több nemzetközileg is elismert gint készítettek.
Az USA legelső whiskey lepárlója, amelyet 1753-ban alapítottak és azóta is töretlen sikerrel készítik a legelegánsabb whiskeyket a Újvilágban.

2004-et írunk amikor a vodkáról először lehet hallani. Kazahsztánban egy különlegesen eljárással kezdték el készíteni a vodkát és egy nagyon selymes, igazán egyedi, letisztult italt kezdtek el forgalomba hozni. Már a kezdetek idején búza volt az alapja és használták az ötszörös desztillációs folyamatot is, amitől a letisztultságát kapja.

Ahhoz, hogy megértsük a rumok ízvilágát, rögtön az alapanyag felhasználásnál kell kezdenünk, mert nem mindegy, hogy a cukornád frissen préselt levét, vagy a melaszt, mint a cukorgyártás melléktermékét használják fel.

Hogyan működik a pontgyűjtés?

A törzsvásárlói pontok gyűjtése nem is lehetne egyszerűbb. Regisztrált felhasználóink minden egyes vásárlását hűségpontokkal jutalmazzuk, amelyet felhasználói fiókjukban folyamatosan nyomon követhetnek. Minden termék vásárlása után gyűjthető pont.

A termékek adatlapján feltüntetjük azok pontértékét is, így már a termék kiválasztásakor látható, hogy megvásárlásával hány pont kerül jóváírásra az egyenlegükön.

Hány pontot ér a vásárlásunk?

100 Ft = 1 pont

Vásárláskor minden megkezdett 100 Forint után 1 pont kerül jóváírásra az egyenlegükön Minden pont 1 Forintra váltható be. Így például egy 5.000 Ft-os termék vásárlásakor 50 pont kerül jóváírásra.

A hűségpontok már a következő vásárlás alkalmával beválthatók, tehát ha mondjuk összegyűlt 1000 pont az egyenlegünkön és azt teljes egészében be kívánjuk váltani a következő vásárlásunkkor, akkor egy feltételezett 10.000 Ft-os kosárérték esetében automatikusan 9.000 Ft lesz a végösszeg.

Pontjaink közül tetszőleges mennyiséget válthatunk be, tehát ugyanilyen kosárértéknél, ha a meglévő 1000 pontunkból csak 500 pontot szeretnénk beváltani, akkor a vásárlás végösszege 9.500 Ft lesz és egyenlegünkön marad 500 pont.

Pont növekményünkhöz az aktuális kedvezményes vásárlásunk pontértéke is hozzáadódik.

Hogyan kerülnek jóváírásra az összegyűlt pontok?

Vásárláskor a gyűjtött pontok automatikusan jóváírásra kerülnek, azok felhasználása viszont kizárólag a fizetési mód kiválasztásánál, manuálisan, a felhasználni kívánt pont értéket hozzáadva lehetséges.

A törzsvásárlói pontok átruházása nem lehetséges, valamint készpénzre nem válthatók.

Meddig használhatók fel a megszerzett pontok?

 A törzsvásárlói pontok 365 nap után teljesen nullázódnak, így a felhasználásuk javasolt 1 éven belül.

A pontgyűjtésben részt vehet minden olyan vásárló, aki 18 éven felüli, regisztrált felhasználónk és fiókjába belépve veszi igénybe az oldal szolgáltatásait és elfogadja a webáruház használatának általános feltételeit.

Ne késlekedj, gyűjts össze minél több pontot a kedvezményekért.