Farm Distillery
Az Islay egyetlen farm lepárlóüzemében lepárolt Machir Bay az első Single Malt a Kilchoman alapcsaládjából, amelyet először 2012 -ben adtak ki, míg a Sanaig 2016 -ban ezek a palackozások képezik Kilchoman szellemének lényegét 50 oldal / perc sebességgel.
A Kilchoman volt az első lepárlóüzem, amelyet több mint 124 éve az Islay-re építettek, és a mai napig független és családi tulajdonban lévő lepárlóüzem marad.
|
Kézzel desztillált
Minden egyes Kilchoman single malt whiskyt kézzel desztillálnak mesterséges lepárlóink, állványaink Skóciában a legkisebbek közé tartoznak, és szellemünket soha nem hűtik le, hogy megőrizzék a természetes olajokat és javítsák az ivási élményt.
|
Hagyományos érlelés
A legjobb minőségű hordókban érleljük whiskyinket, kizárólag Buffalo Trace és Miguel Martin termékeiből. A hordókat egészben szállítják a lepárlóba, hogy megőrizzék az intenzív aromákat és maximalizálják az érlelés hatását. A Kilchoman whiskykhez soha nem adnak színezéket.
Minden whiskynk a hagyományos dunnage raktárakban érlelődik itt, a Kilchomanban.
|