Karrier     Drinkshops     Viszonteladóknak     Szállítás     Rólunk     Blog     Brandshop

Drink responsibly, but drink!

Bacardi Spiced 0,7l 35%
Bacardi Spiced 0,7l 35%
6 790 Ft

Bacardi Spiced 0,7l 35%

Bacardi Spiced 0,7l 35%
Bacardi Spiced 0,7l 35%
Bacardi Spiced 0,7l 35%
Bacardi Spiced 0,7l 35%
Élét és enyhe füstösségét az elszenesedett amerikai tölgyfahordókban való érlelés adja, fűszerességét pedig a hozzáadott fűszerek titkos keveréke biztosítja
Raktáron
6 790 Ft
Egységár: 9 700 Ft/li
Drinkshop ár: 6999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Érlelt rumok keveréke, élét és enyhe füstösségét az elszenesedett amerikai tölgyfahordókban való érlelés adja, fűszerességét pedig a hozzáadott fűszerek titkos keveréke biztosítja. Merész, mégis sima ízének könnyű és mély jegyei is vannak, így tökéletesen alkalmas a legjobb fűszeres rumkoktélok keverésére. 1862. február 4-én a Bacardí család Don Facundo vezetésével szeszfőzdét vásárolt Santiago de Kubában. Elrugaszkodva az addigi szabályoktól saját keverékeiket kezdték el készíteni egy forradalmi rumkészítési eljárással, amely örökre megváltoztatta a rum készítésének módját.

Szimbólumnak a denevért választották, amit szerencse hozó állatként tartanak számon Kubában. Amikor Dona Amalia Bacardí gyümölcs denevéreket észlelt a lepárlóban, ragaszkodott hozzá, hogy minden üvegen a denevér jelenjen meg. A siker nem is maradt el. Az 1960-as kubai forradalom nyomán a Bacardí cég vagyonát lefoglalták, és a család az Egyesült Államokba diszidált. Semmivel érkeztek. De elszántságuknak és szenvedélyüknek köszönhetően hamarosan visszatértek az üzleti életbe, és példaértékű munkájukkal hamarosan ismét a világélvonalba kerültek rumjaik, kínálatuk pedig folyamatosan jobbnál jobb variánsokkal bővül.

Adatok
Kiszerelés
0.7
Mr. Alkohol GO! Karinthy raktárkészlet
Nincs raktáron
Mr. Alkohol Balatonboglár
1 DB
Mr. Alkohol GO! Fény utca raktárkészlet
Nincs raktáron
Márka
Bacardi
Alkoholtartalom
35
Díszdoboz
Nem
Régió
Puerto Rico
Rum stílus
Spiced Rum
Cikkszám
1011770
Tömeg
1,17 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek