Drink responsibly... but drink!

Hét itala

A kezdetek kezdete, egy távoli országban, Kazahsztánban!

 

2004-et írunk amikor a vodkáról először lehet hallani. Kazahsztánban egy különlegesen eljárással kezdték el készíteni a vodkát és egy nagyon selymes, igazán egyedi, letisztult italt kezdtek el forgalomba hozni. Már a kezdetek idején búza volt az alapja és használták az ötszörös desztillációs folyamatot is, amitől a letisztultságát kapja. Egy családi, kézműves üzemből nőtt tovább és hódította meg az egész világot, a csodálatos megjelenésével és a különleges ízvilágával.

Vásárold meg most a  Hó Királynő kedvenc vodkáját!

Egy távoli vidéken, hol hó fedi a hegycsúcsokat és kristálytiszta patakok csörgedeznek született meg ez rendkívül letisztult vodka, amely tökéletesen beleillik az előkarácsonyi promócióba.

 

Elérhető kedvezmény: Készülj az EB-re a Mr.Alkohollal! Állíts össze tetszőleges tartalmú kosarat 25 ezer forint felett ezekből a termékekből, használd a TEAMUP kuponkódot és élvezt a 12% kedvezményt! Mindent megtalálsz, ami egy izgalmas meccshez kellhet. Gyűjtsd össsze a csapatot és induljon a szurkolás! 

Raktáron
12 490 Ft
Egységár: 17 843 Ft/LI

A Franciaországba való költözés és az egyediségek!

 

Itt már régóta nem beszélhetünk családi, kézműves üzemről, hiszen a legmodernebb technológiákat használják és minden egyes összetevő, amit használnak az a legmagasabb minőség, ami elérhető. Az alapja egy Európából származó BIO búza és a Himalája lábánál csörgedező forrásvíz. Az extra összetevő, amit egyébként az ötszörös desztilláció alatt használnak az nem más, mint a Kazah nyírfaszén, mely továbbra is köti az eredeti gyártási helyéhez. Ezeknek köszönhetően az ital rendkívül letisztult, így kimondattan jó alapanyag koktélokhoz, vagy long drinkekhez.

Illatában rendkívül kellemes, lágy fűszeresség jellemzi, melyhez gabonás jegyek társulnak ezzel adva egy teljes aromaélményt az orrnak. Ízében közepesen testes, de rendkívül krémes, így abszolút a legkiválóbb, legexkluzívabb vodkák között kell emlegetni. Jellegzetes gabonás jegyeket, vaníliás pillanatok gazdagítják! Bár lecsengése nem a leghosszabb, de kellőképpen emlékezetes ahhoz, hogy egy újabb kortyra vagy italra vágyjunk.

A Vodkaszóda, mint ital nagyon népszerű, sokak kedvence, de egyáltalán nem mindegy milyen vodkát és igazából az sem, hogy milyen szódát használunk hozzá. Persze sokan gondolják, hogy ez csak szóda, miért kell nagy feneket keríteni neki, hát azért, mert egyáltalán nem mindegy mennyire buborékos, mennyire selymes, mennyire vasas és még sorolhatnánk az adott víz. Hozzáteszem még nem beszéltünk arról, hogy milyen térhódítása van az előre ízesített szódáknak, amik rendkívül széles tárháza már egészen új szintre emeli a vodka szóda renoméját is.

Nézzétek meg Winkler Robi videóját, amiben ennek a márkának a kóstolásával is foglalkozik, igazán vidám kikapcsolódás!

 

SNOW QUEEN KOKTÉL AJÁNLÁS

A koktélok, amiket választottunk három kategóriába sorolhatóak! Az első az egyszerű, de nagyszerű, a második az exkluzív, a harmadik pedig a nyári frissítő! Nézzük is meg őket ebben a sorrendben!

Vodkaszóda egy kis csavarral

Ki ne ismerné a bulik italát, a könnyen és gyorsan elkészíthető vodka szódát! Az arányok igen egyszerűek 5cl vodkához töltsük hozzá jégre a szódát és díszítsük a szódának megfelelő gyümölccsel. Lehet ezt sima szódával (London Essence Soda Water) és egy kis lime-al, tudjátok a London Essence Grapefruit Soda kicsit kesernyés jegyeivel, vagy a London Essence Pineapple Soda sült, édeskés jegyeivel bolondítani. Érdemes tehát mindenképpen kipróbálni.

Vodka Martini

Rázva nem keverve, avagy ahogy James Bond is fogyasztja. Kevesen tudják, de a vodka martininek rendkívül sok változata létezik. Lehet kicsit „nedvesebben” készíteni, lehet dirty, lehet kevesebb és lehet több vermouth felhasználásával is és természetesen rázva és keverve is. Mi most a hagyományos, keveréssel készülő változatot szeretnénk bemutatni nektek!

Az poharat, a keverőpoharat előre nagyon lehűtjük, majd igen száraz jéghez először a vermouthot majd, folyamatosan adagolva a vodkát hozzátöltjük és addig keverjük, míg ideális mennyiségű jégvíz hozzá nem olvad és máris szervírozhatjuk olíva bogyóval, vagy citromhéjjal.

Caipirovska (avagy aki jobban szereti a vodkát, mint a rumot)

Sokan vannak ezzel így, most nekik szeretnénk kedveskedni egy itallal!

A limeokat a shaker alján egy törőfa segítségével összenyomkodjuk, majd rátöltjük a cukorszirupot és a vodkát és összerázzuk. Öntsük szűrés nélkül egy pohárba, majd a tetejére tegyünk zúzott jeget! Egészségünkre!

 

Szeptemberben Karácsony ?! Igen, a Mr. Alkoholnál!