Drink responsibly, but drink!

Villa Maria Private Sauvignon Blanc 13,5% Új-Zéland 0,75l
Villa Maria Private Sauvignon Blanc 13,5% Új-Zéland 0,75l
4 799 Ft

Villa Maria Private Sauvignon Blanc 13,5% Új-Zéland 0,75l

Intenzív, sokrétű, egyedi illata sok különlegességet rejt. Testes, zamatokban gazdag, harmonikus íze semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Egyszerűen tökéletes.

Vivino értékelés
4,1 *
Raktáron
4 799 Ft
Egységár: 6 399 Ft/li
Drinkshop ár: 4999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 48 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Marlborough Új-Zéland legjobb adottságaival rendelkező borvidéke. Az innen származó Sauvignon Blanc borok gyorsan meghódították a világot kivételes zamataikkal,és egyediségükkel. Ez a bor a marlborough-i Sauvignon Blanc-ok között is a legjobbak közé tartozik.

Akik nem jártasak a szőlőtermesztésben, azok tán nem is tudják, hogy a szőlő az egyik leginkább vegyszerigényes mezőgazdasági ágazat. De ha lemondanak a gazdák arról, hogy különféle kemikáliákat használjanak a szőlőtermesztés bármely fázisánál vagy a borkészítésnél, esetleg a palackozásnál, akkor már tettek egy tudatos lépést afelé, hogy óvják a környezetet, figyelembe vegyék a fenntarthatóság elvét, és az emberi egészséget is szem előtt tartják egyidőben. Minimum 3 vegyszermentes évnek kell eltelni ahhoz, hogy egy birtok kiérdemelje a "bio" jelzőt. Az organikus eredetű szőlőtermesztés nem más, mint a bio szőlőtermesztés szinonimája. De a biodinamikus szőlőgazdálkodás már egy más, egy összetettebb szemlélet. Itt figyelembe veszik a gazdák azt, hogy milyen a természet ritmusa, például: az évszakok szabályos váltakozása, a hold által befolyásolt ár-apály rendszer alkalmazása a talajvíz hasznosításánál nem csak a gyümölcsre, hanem magára a szőlőre, mint egész növényre koncentrál.

Adatok
Kiszerelés
0.75
Mr. Alkohol GO! Karinthy raktárkészlet
1 DB
Mr. Alkohol Balatonboglár
Raktáron
Mr. Alkohol GO! Fény utca raktárkészlet
4 DB
Szegedi Drinkshop raktárkészlet
Nincs raktáron
Siófoki Drinkshop raktárkészlet
Nincs raktáron
Márka
Villa Maria Pincészet
Alkoholtartalom
13.5
Ország
Új-Zéland
Szőlőfajta
Sauvignon Blanc
Borvidék
Marlborough
Cikkszám
1012638
Tömeg
1,24 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek