Drink responsibly, but drink!

Ron Zacapa Centenario 23 éves 40% 1L PDD
Ron Zacapa Centenario 23 éves 40% 1L PDD
35 490 Ft

Ron Zacapa Centenario 23 éves 40% 1L PDD

Ron Zacapa Centenario 23 éves 40% 1L PDD
Ron Zacapa Centenario 23 éves 40% 1L PDD
Ron Zacapa Centenario 23 éves 40% 1L PDD
A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melasz alapú rumkészítés. 
Régió
Guatemala
Rum stílus
Dark Rum
Raktáron
35 490 Ft
Egységár: 35 490 Ft/li
Drinkshop ár: 35990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 355 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melasz alapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történik, ugyanis a Spanyolországban készülő sherry, solera nevű érlelési metódusát alkalmazzák, melynek lényege, hogy a tölgyfahordókat hatalmas raktárakban egymásra pakolva tárolják és mindig a legalsó sorban lévő hordó tartalmát palackozzák a fölötte lévőből pótolva azt, így haladva egészen a legfelső hordóig. Ezáltal állandó ízt és minőséget tudnak garantálni.

Az előállítási folyamat fent említett különlegességei és természetesen Lorena Vazquez keverőmester szakértelme is nagyban hozzájárul a Ron Zacapa sikereihez. A Zacapa rumjai számtalan nemzetközi elismerést és díjat nyertek már, többek között a Zacapa volt első, aki bekerült a Nemzetközi Rum Fesztivál Híresek Csarnokába, a Chicagóban székelő Beverage Testing Institute pedig 95 feletti pontokkal jutalmazta.Illat:Sárgabarack, citrusok, vanília, kókusz és bourbon.
Íz:Gazdag és telt fűszeres csokoládéval és kellemes tanninos hatásokkal.
Lecsengés:Nagyon hosszú, tiszta és gazdag likőrszerű sűrűséggel.
Adatok
Kiszerelés
1
Mr. Alkohol GO! Karinthy raktárkészlet
Nincs raktáron
Mr. Alkohol Balatonboglár
1 DB
Mr. Alkohol GO! Fény utca raktárkészlet
Nincs raktáron
Szegedi Drinkshop raktárkészlet
Nincs raktáron
Siófoki Drinkshop raktárkészlet
2 DB
Márka
Zacapa
Alkoholtartalom
40
Díszdoboz
Igen
Cikkszám
1002221
Tömeg
1,3 kg/db
Videó
Vélemények
Hasonló termékek