Drink responsibly... but drink!

KOMOS Tequila

Mit is kell tudni a Komos Tequiláról?

Egy vízió, egy igazán egyedi megoldás megvalósítása a korábban Master Sommelier-ként és borászként is dolgozó Richard Betts-től. A Komos magába foglalja az Ő elhivatottságát és elképesztő odaadását a minőségi italok iránt ennek köszönhetően kombinálja a legmagasabb minőségű tequila készítést és az ősi borkészítést.

Komos egyébként egy Ősi mitológiai figura, aki vigaszságot, házasságot és mulatozást hozott. A Komos mulatságot messze földön híresek és legendásak voltak, 1000 évvel később is keresnek és találnak relikviákat ezekről a vígságokról.

 Az egyedileg készített kerámia üvegek között pontosan két egyformát nem találsz, ezzel is törekedve a különlegességre.

Hogyan készül és mitől különlegesek a kiadások?

Az első és legfontosabb lépés miután learatták az Agavé növényeket, hogy egy rendkívül magas minőségű Blanco tequilát készítenek. Ehhez a legjobb minőségű, válogatott agavékat használják Jalisco megye felföldi és alföldi részéről egyaránt. Hagyományos kő kemencékben sütik/pörkölik meg az agavét a Tequila városka mellett található vulkán lábánál. Az ezek után kipréselt levet kétszer párolják le rézüst lepárlókban, melynek az eredménye egy igazán rendkívüli blanco tequila de ez csak az alapja a két kiadott tételnek.