A Miró Rosso vermut a Reus városából származó tradicionális recept alapján készül, amelyet az Emilio Miró család őriz generációkon át. A fehérbor alapú italban a keserű üröm, rozmaring, kakukkfű, kardamom és ánizs aromái elegánsan fonódnak össze, miközben a citrusos és gyógynövényes tónusok friss ízélményt kínálnak. A rubinvörös vermut selymes állagával, karamellás illatátéteivel és hosszan tartó, kiegyensúlyozott lecsengésével hódít . Ez az elegáns aperitif önmagában is kiválóan fogyasztható, de tonikkal vagy szódával keverve is különleges élményt nyújt.
-
Illat: balzsamos, fűszeres aromák, karamellás édesség
-
Íz: gyógynövényes fűszerek (rozmaring, kakukkfű, kardamom, ánizs) citrusos felhangokkal
-
Lecsengés: hosszú, kellemes, sima
Származási ország: Spanyolország