A Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő a magyar pezsgőkultúra egyik kiemelkedő képviselője, amely a palackos erjesztés hagyományos módszerével készül. Ez a különlegesen száraz rosé pezsgő 11,5%-os alkoholtartalommal rendelkezik, és mélyrózsaszín színe már első pillantásra magával ragad. Illatában és ízében a piros bogyós gyümölcsök, különösen a málna és a ribizli dominálnak, melyeket a friss savak és a krémes utóíz tesznek teljessé. A Hungaria Pezsgőpincészet, amely 1955 óta működik Budafokon, a Méthode Transvasée eljárás alkalmazásával biztosítja a pezsgők kiváló minőségét és egyediségét. A Hungaria Rosé Extra Dry tökéletes választás aperitifként, gyümölcsös könnyed szárnyas ételek mellé, vagy önmagában fogyasztva is, 6-8°C-ra hűtve.
Illat: Intenzív málna és ribizli aromák
Íz: friss piros bogyós gyümölcsök, kiegyensúlyozott savak. krémes utóíz
Lecsengés: Hosszú, gyümölcsös befejezés