Ez a válogatott kávéblend közép‑amerikai arabica mikrourltetvényekből származik, főleg Nicaragua és Honduras régióiból, ahol 80+ pont minősítésű specialty babokat használnak. A babokat olaszos pörkölésben dolgozzák – egy elegáns, testes eszpresszóhoz ideális sötétebb tónusban . Illatában és ízében a csokoládés, kesernyés aromák dominálnak, de a blend harmóniája révén összetett, selymes testet képez. A kávékrémes, intenzív karaktere kiváló mind fekete, mind tejjel készülő kávék esetén. A blend jellemzően professzionális eszpresszógéppel 23‑27 másodperces extrakcióval készül a legjobb eredményért. A kávét kézzel szedik és többször válogatják, hogy csak a legjobb minőség szülessen.
A márkáról
A Café Frei képviseli a modern kávékultúrát: olaszos szívvel, de globális ízvilággal készíti kávéit, célja a vendég otthoni élményének közelítése a kávéházi minőséghez