Az Agárdi Irsai Olivér szőlő pálinka a kiváló magyar pálinkakultúra egyik méltó képviselője. Ez a különleges ital az Irsai Olivér szőlőfajtából készül, amelyet az intenzív, illatos muskotályos jegyek és virágos frissesség tesz igazán népszerűvé. A gondos lepárlási folyamatnak köszönhetően ezek az aromák teljes szépségükben megjelennek a pálinkában.
Illatában azonnal felismerhető a friss szőlő illata, amit elegáns virágos jegyek kísérnek, finom, szinte boros jelleggel. Ízében gyümölcsösen édes, lágyan fűszeres, és hű marad a szőlő természetes karakteréhez. A lecsengés hosszú és kiegyensúlyozott, sima, meleg érzetet hagyva maga után.
Az Agárdi Irsai Olivér szőlő pálinka ideális választás egy finom vacsora előtt vagy után, de tökéletes ajándék is lehet borkedvelőknek, mivel kiválóan bemutatja, hogyan lehet a bor szőlőfajtájából prémium pálinkát készíteni.
Illat: friss szőlő, virágos aromák, muskotályos jegyek
Íz: gyümölcsös édesség, enyhe fűszeresség, szőlős frissesség
Lecsengés: hosszú, harmonikus, selymes