Drink responsibly, but drink!

Unicum Szilva 1L 34,5%
Unicum Szilva 1L 34,5%
8 790 Ft

Unicum Szilva 1L 34,5%

Az egyik legkedveltebb gyógynövény alapú ital. Fogyasztása szobahőmérsékleten ajánlott.
Raktáron
8 790 Ft
Egységár: 8 790 Ft/li
Drinkshop ár: 8999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 88 Ft
Részletek

Az Unicum Szilva, ami csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógynövény kivonatából és párlatából készül. Az Unicum Szilvát a tölgyfahordóba halmozott aszalt szilva-ágyon történő érlelés teszi teljessé. Kiváló ajándékozási funkciója mellett méltán lehet része családi, baráti összejöveteleknek, kiemelt alkalmaknak.

1840-ben Zwack József megalapítja a Zwack céget. 1883 május 22-én „az Unicum név alatt forgalomba hozott gyomorerősítő likőr megvédésére” lajstromozták az italt, amely az 1790-ből származó recept szerint készült, a címkéjén vörös kereszttel az eredeti gömbölyű palackban.

1909-ben megszületik cégük egyik legismertebb és legfontosabb ikonja, a „vizesember”. A Pachl Viktor által készített, kultikussá vált plakáton az Unicumot a „legjobb gyomorerősítő likőrnek” nevezzük.

2012-ben a Zwack ismét újít: két igazi hungarikumot ötvözünk, az Unicumot és a hazánkban is őshonos szilvát, ezzel pedig megszületik az Unicum Szilva. A likőr különlegességét az adja, hogy az italt a világon egyedülálló módon tölgyfahordóba halmozott aszalt szilván érlelik.Illat:Pompás illatában a gyógynövények egyedülálló, intenzív aromakomponenseit a tölgyfahordós érlelés során nyert fás jegyzetek és kifinomult aszaltszilvás karakter kísér.
Íz:Kifinomult, elegáns ízvilág jellemzi. Zamatának központi elemét a markáns gyógynövényes, kesernyés jegyzetek adják. Ízvilágának különlegességét aszalt szilvaágyon történő tölgyfahordós érlelése adja. Ízében a kesernyés jegyzeteket felváltja a kifinomult aszaltszilvás gyümölcsösség és elegáns tölgyes jegyzet.
Adatok
Kiszerelés
1
Mr. Alkohol GO! Karinthy raktárkészlet
1 DB
Mr. Alkohol Balatonboglár
Raktáron
Mr. Alkohol GO! Fény utca raktárkészlet
Nincs raktáron
Szegedi Drinkshop raktárkészlet
Raktáron
Siófoki Drinkshop raktárkészlet
Raktáron
Márka
Zwack
Alkoholtartalom
34.5
Díszdoboz
Nem
Cikkszám
1011229
Tömeg
1,667 kg/db
Videó
Vélemények
Hasonló termékek