A Palma Gin egyedi alapíze a mallorcai borókabogyónak köszönhető, amely a Földközi-tenger vidékének egyedülálló esszenciáját idézi meg. Az évente egyszer, tavasz előtt szüretelt mandulavirágok a narancslevéllel és a levendulával kombinálva finom, virágos illatot és kellemes édességet kölcsönöznek a Palmának. Ezek a különleges növényi összetevők a gin hagyományos botanikai alapanyagaival párosítva fokozzák az ízek mélységét, ezáltal egy olyan kerek, unikális ízvilágot eredményeznek, amely méltó Mallorca szigetéhez.
Mit is tartalmaz a többszörösen díjnyertes Palma Gin összetevőinek igen impozáns listája? Borókabogyó, friss citrom- és narancshéj, mandulavirág, narancslevél, citromhéj, paradicsomág, levendula, koriander, orris gyökér, kasszia, kardamom, angyalgyökér, édesgyökér, rebarbaragyökér.
Receptajánló: Palma Cosmo. 50 ml Palma Gint, 30 ml Triple Secet, 15 ml frissen facsart lime-levet és 30 ml áfonyalevet önts egy koktélshakerbe, adj hozzá jeget, és rázd össze. Az elkészült koktélt díszítsd lime-karikával vagy ehető virágokkal.
Megjelenés: kristálytiszta
Illat: fenyős, narancsos, levendulás
Íz: élénk citrusos rétegek a fás és édes jegyek között, mézes-virágos ízekkel párosulva
Lecsengés: hosszú, finoman földes, frissítő és fűszeres