Ez a pálinka a „Dupla Ágyas” eljárás segítségével készül: az alap pálinka kétféle házasításából származik, majd kétféle gyümölcságyon — friss és aszalt cigánymeggy-ágyon — érlelődik legalább 12 hónapig.
Illatában intenzív meggy-karakter dominál, friss és aszalt gyümölcsös jegyekkel párosulva.
Ízét telt, kerek meggy-íz jellemzi, kiegyensúlyozott édességgel és a gyümölcságyas érlelésből adódó mélységgel.
Lecsengése különösen emlékezetes: hosszan tartó, étcsokoládés utóízzel.
Az Árpád márka neve garancia a prémium minőségre: magyar gyümölcsökből, családi manufaktúrás stílusban készült pálinkák jellemzik, ahol a hagyományos eljárások és modern technológia egyaránt szerepet kapnak.
Tökéletes választás ajándékba, ünnepi alkalmakra vagy olyan pillanatokra, amikor a gyümölcsös párlatokból valami igazán különlegesre vágysz.
Illat: intenzív meggy-aroma, friss és aszalt gyümölcsös jegyek
Íz: telt meggyíz, harmonikus édesség
Lecsengés: hosszú, étcsokoládés utóíz
Származási ország: Magyarország.