Az Agárdi Kajszibarack pálinka a hazai pálinkakultúra egyik ékköve, amely gondosan válogatott, napérlelte kajszibarackból készül, tradicionális kisüsti lepárlással. Ez az 500 ml-es, 40%-os ital a gyümölcs természetes ízét és aromáit helyezi előtérbe, miközben megőrzi a pálinkafőzés kézműves hagyományait.
A DRS jelölés (Distillata Reserve Selection) a kiemelt minőséget hivatott jelezni, amely csak a legjobb alapanyagból készült, különös figyelemmel készült tételeket illeti. A főzet intenzív, mégis selymes, komplex ízvilággal bír: az érett kajszibarack lágy édessége és enyhe fanyarsága tökéletes egyensúlyt alkot.
Az Agárdi Pálinkafőzde a prémium minőség és az innováció elkötelezett híve. Több mint két évtizede készítenek kiváló pálinkákat a Velencei-tó közelében, számos nemzetközi díjat bezsebelve. Ez a barackpálinka tökéletes választás ünnepi alkalmakra, ajándéknak vagy egy különleges gasztronómiai élményhez.
Illat: Friss kajszibarack, enyhe virágos tónusok
Íz: Tiszta, gyümölcsös, édes-savanykás kajszikarakter
Lecsengés: Selymes, közepesen hosszú, gyümölcsösen lágy