Az Agárdi Bodza pálinka a bodza virágának és termésének egyedi aromáit őrzi meg – a pálinkát lebogyózzák és kimagozzák, hogy a vegetális magízek elkerüljenek. A végeredmény egy kristálytiszta, virágos jegyekben gazdag párlat, amelyben a virágosság mellett enyhe lekváros és csokoládés tónusok is felfedezhetőek. A szobahőmérsékletű fogyasztás különösen előnyös, hiszen így bontakozik ki igazán az intenzív bodzás gazdagság. Magyarországon készült, hagyományos főzési módszerekkel, prémium minőségben, ideális választás mind aperitifnek, mind digesztívként .
-
Illat: bodzás virágosság csokoládés és lekváros árnyalatokkal
-
Íz: virágos, lekváros, enyhén csokoládés tónusok tiszta testben
-
Lecsengés: lágy, tiszta zárás, a bodza hatása még utóízként is élénken érezhető
Származási ország: Magyarország