Drink responsibly... but drink!

Szuper Szombat

Készítsd a kosarad és tedd tele a kedvenceiddel vagy csapj le a legújabb kiszemeltedre, hiszen újra itt a várva várt SZUPER SZOMBAT!  Most 2 000 Ft azonnali kedvezményre tehetsz szert, ha minimum 25 000 Ft értékben vásárolsz a Mr. Alkoholon! Ne hagyd ki a lehetőséget!

Hogyan működik?

  1. Vásárolj 25 000 forint felett: Nézz körül a jobbnál jobb italok között, válaszd ki ki a kedvenceidet és tegyél termékeket minimum 25 000 Ft értékben a kosaradba!
  2. Használd a SZOMBAT2000 kuponkódot: Amikor készen állsz a vásárlás befejezésére, a ’Megrendelés összegzése’ felületen add meg a SZOMBAT2000 kuponkódot, hogy a végösszegből azonnal levonhassunk 2 000 Ft-ot.
  3. Élvezd a kedvezményt: A SZOMBAT2000 kupont teljes árú termékek vásárlásakor tudod beváltani. Válassz kedvedre a legjobb márkákból és ízekből!

Ne feledd, a kupon csak 2024.07.06-án, azaz szombat éjfélig érvényes! Ne hagyd ki a lehetőséget, szerezd be a legjobb italokat a Mr. Alkoholon!

A kupont csak teljes árú termékek vásárlásakor tudod felhasználni SZUPER SZOMBAT napján, egyetlen vásárlás során*. Az akciós termékek nem vesznek részt a promócióban és kizárólag a Mr. Alkoholon, online leadott rendelésekre vonatkozik, azaz a Mr. Alkohol fizikai üzleteiben nem lehet beváltani

Ráadásul ezen a napon minden hűségpontot duplán számolunk, amit már a következő vásárlásod alkalmával kedvezményre tudsz váltani, így jutalmazzuk a hűségedet!

Ne habozz, nézz körül a Mr. Alkoholon, válogass a kedvenceid között, és használd a SZOMBAT2000 kuponkódot a fantasztikus 2 000 Ft-os kedvezményért!

Kedvenc kategóriák:

Whiskey Rum Bor Pezsgő Gin&Tonic Sör&Cider Krémlikőr Tequila Pálinka Vodka Sake Kávé Tonic 

*Amennyiben a SZUPER SZOMBAT promóció napján, a SZOMBAT2000 kuponkód felhasználásával, azonos email címmel és/vagy névvel és/vagy azonos szállítási adatokkal 2 vagy több rendelés érkezik be a www.mralkohol.hu áruházba, akkor a Mr. Alkohol fenntartja a jogot, hogy a rendeléseket egy rendelésként kezelje. A rendelések összevonásakor a többszörösen felhasznált SZOMBAT2000 kuponkódok visszavonásra kerülnek és csak egyszer lesz érvényesítve. Valamint az egyes rendelések összsúlya és összértéke alapján kerülnek kiszámításra az épp hatályos szállítási és egyéb költségek. Ilyenkor minden esetben telefonon és/vagy a megadott e-mail címen felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot egyeztetés céljából.