Drink responsibly... but drink!

Törzsvásárlói kedvezmények

Hogyan működik a pontgyűjtés?

A törzsvásárlói pontok gyűjtése nem is lehetne egyszerűbb. Regisztrált felhasználóink minden egyes vásárlását hűségpontokkal jutalmazzuk, amelyet felhasználói fiókjukban folyamatosan nyomon követhetnek. Minden termék vásárlása után gyűjthető pont.

A termékek adatlapján feltüntetjük azok pontértékét is, így már a termék kiválasztásakor látható, hogy megvásárlásával hány pont kerül jóváírásra az egyenlegükön.

Hány pontot ér a vásárlásunk?

100 Ft = 1 pont

Vásárláskor minden megkezdett 100 Forint után 1 pont kerül jóváírásra az egyenlegükön Minden pont 1 Forintra váltható be. Így például egy 5.000 Ft-os termék vásárlásakor 50 pont kerül jóváírásra.

A hűségpontok már a következő vásárlás alkalmával beválthatók, tehát ha mondjuk összegyűlt 1000 pont az egyenlegünkön és azt teljes egészében be kívánjuk váltani a következő vásárlásunkkor, akkor egy feltételezett 10.000 Ft-os kosárérték esetében automatikusan 9.000 Ft lesz a végösszeg.

Pontjaink közül tetszőleges mennyiséget válthatunk be, tehát ugyanilyen kosárértéknél, ha a meglévő 1000 pontunkból csak 500 pontot szeretnénk beváltani, akkor a vásárlás végösszege 9.500 Ft lesz és egyenlegünkön marad 500 pont.

Pont növekményünkhöz az aktuális kedvezményes vásárlásunk pontértéke is hozzáadódik.

Hogyan kerülnek jóváírásra az összegyűlt pontok?

Vásárláskor a gyűjtött pontok automatikusan jóváírásra kerülnek, azok felhasználása viszont kizárólag a fizetési mód kiválasztásánál, manuálisan, a felhasználni kívánt pont értéket hozzáadva lehetséges.

A törzsvásárlói pontok átruházása nem lehetséges, valamint készpénzre nem válthatók.

Meddig használhatók fel a megszerzett pontok?

A törzsvásárlói pontok 365 nap után teljesen nullázódnak, így a felhasználásuk javasolt 1 éven belül.

A pontgyűjtésben részt vehet minden olyan vásárló, aki 18 éven felüli, regisztrált felhasználónk és fiókjába belépve veszi igénybe az oldal szolgáltatásait és elfogadja a webáruház használatának általános feltételeit.

Ne késlekedj, gyűjts össze minél több pontot a kedvezményekért.