Kézműves, kis mennyiségben gyártott skót gin, 11 féle növénnyel ízesítve.
A kép csak illusztráció, a termék eltérhet a képen látottól!
A Caorunn (ejtsd: ka-roon) Gin nevét a vörösberkenye kelta megfelelőjéről kapta. Összesen 11 féle növényt használnak e kis mennyiségben gyártott gin ízesítésére. A hat hagyományos növényen borókabogyó, koriandermag, narancshéj, citromhéj, angyalgyökér, kínai fahéj - kívül öt fajta, a keltáknál is ismert és hasznosított növénnyel ízesítik ezt a ropogós, frissítő, enyhén fűszeres ízvilágú gint. A Balmenach malátawhisky-lepárlóban érlelik össze a gabonapárlatot a fűszerezésére használt növényekkel együtt, egy speciális - erre a célra készített - rézkamrában. A hanga, a mocsári mirtusz, a vörösberkenye, a gyermekláncfű, és a Coul Blush Apple nemesített kelta almafajta egyedi, erre a vidékre jellemző ízvilágot kölcsönöz ennek a nemes ginnek.