Etsu Double Yuzu gint a Honshu-szigeten található Akita prefektúra területén, az Akita lepárlóüzemben készítik, nem messze a tengertől, a hegyek ölelésében.
Az Etsu Yuzu gint hét napon át macerálják olyan botanikai anyagok felhasználásával, mint a yuzu (japán citrom), a borókabogyó, az édesgyökér, az angyalgyökér, a koriander és a matcha.
Ezt követően csak a gint desztillálják, a növényi összetevők nélkül, ez az eljárás pedig lehetővé teszi, hogy a növényi olajok átjárják az italt. Végül, de nem utolsósorban hegyi forrásvizet adnak hozzá, ennek köszönheti friss ízvilágát.
Önmagában és G&T-hoz is tökéletes!
Megjelenés: kristálytiszta
Illat: a yuzunak köszönhetően határozottan citrusos
Íz: kellemesen pikáns, citrusos, finoman földes fűszerekkel és a boróka összetéveszthetetlen ízével
Lecsengés: kerek, lágy, selymes